Menu

Over mij

Mijn naam is Renate Linders en sinds 2009 werkzaam als Medisch Pedicure. In de jaren dat ik als pedicure werk ben ik heel wat voeten tegen gekomen, iedere voet zijn eigen probleem. Ik werd steeds nieuwsgieriger wat hierachter zat, en ben mij hier dus ook in gaan verdiepen.

Dit is het moment dat ik in aanraking kwam met VoetreflexPlus. Ik ben de opleiding in 2012 gaan volgen bij Total Health. In 2014 heb ik in China stagegelopen wat een megaervaring was. Ik heb bij Instituut E.E.N mijn Medische- Psychosociale Basiskennis gevolgd.

Omdat ik kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel heb staan, ben ik lid van de beroepsvereniging VBAG (vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze). Deze vereniging stelt hoge kwaliteitseisen aan zijn leden. Dit geldt voor de VoetreflexPlus, voor Medisch Pedicure ben in aangesloten bij Provoet en Procert.

Jaarlijks worden diverse nascholingen en seminars door mij gevolgd op zowel westers medisch gebied als in de Chinese geneeskunde. Dit zorgt ervoor dat u verzekerd bent van veilige, up to date behandelwijzen en inzichten.