Menu

Medisch pedicure

U kunt bij mij ook terecht voor medische voetbehandelingen.Omdat ik kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel heb staan, ben ik lid van de beroepsvereniging provoet en aangesloten bij procert, hier heb ik een certificaat van. Deze vereniging stelt kwaliteitseisen aan zijn leden. Jaarlijks worden diverse nascholingen en seminars door mij gevolgd.

Heeft u een verhoogde bloedsuikerspiegel (diabetisch mellitus) vraag naar de voorwaarden om te zien of u voor een vergoeding in aanmerking komt.

Bent u bekent met reuma kijk dan in uw polis van de zorgverzekering, of u recht heeft op vergoeding.

Verhoogde druk door eelt, stekende likdoorns, wratten, kloven en ingroeiende nagels kunnen klachten veroorzaken aan voeten. Als men hiermee blijft doorlopen kan dit verstoring in het lichaam geven. Hierdoor kunnen weer andere klachten komen.

Wat betekent eelt: een vorm van afscherming. Een krampachtige manier van niet willen of kunnen voelen. Je gaat de confrontatie niet aan. Je kunt eelt proberen weg te halen, maar wanneer je vanbinnen niks oplost, blijft het eelt terugkomen.

De betekenis van kloven: kan ontstaan vanuit hypotonie en vanuit hypertonie. Van buiten verharding, van binnen uitputting. Iemand kan zich zeer gekwetst voelen, maar neemt naar de buitenwereld toe een verharde houding aan. Dit put uit.

Heeft u een van deze klachten neem dan gerust contact met mij op om een afspraak te maken, voor een pedicure behandeling of een VoetreflexPlus behandeling.